Publiciteit voor boek en auteur

Een non-fictieboek is een middel om expertise, kunde, wijsheid en ervaringen met de wereld te delen. Voor lezers is het een wegwijzer naar nieuwe inzichten. Not Just Any Book brengt met publiciteit en communicatie boeken en schrijvers onder de aandacht bij lezers.

Boekpromotie

Laat je lezers jou vinden

Een boek onder de aandacht van lezers brengen beslaat een heel spectrum acties: verbinding vinden met publieksmedia, vakmedia, bloggers, verenigingen, organisaties, bedrijven, events en andere potentieel belangstellenden. Het is slim daar vroeg mee te beginnen, bij voorkeur 4 maanden voordat je boek verschijnt. Maar ook na de lanceerdatum is focus op publiciteit houden belangrijk.
We kijken samen ook naar hoe je als auteur je eigen platforms (website, nieuwsbrief, social media) kunt inzetten om lezers te enthousiasmeren.
Geen boek is hetzelfde, daarom is boekpromotie altijd maatwerk.

Vanaf € 3200,- ex btw

Neem contact op

Brainpickingsessie

Ga je de promotie van je boek zelf doen en kun je daar advies bij gebruiken? Kom sparren. Ik kan meekijken met je persbericht, je de ins en outs van boekpromotie vertellen en waar je nog meer op moet letten.
Pick my brain. Vraag maar raak, 2 uur lang. Vooraf stuur je een synopsis en ander materiaal dat mij een indruk geeft van je boek.

200 euro ex btw

Ik wil een afspraak

Auteurspromotie

Je zichtbaarheid als expert versterken

Duurt het nog wel even voor je boek verschijnt? Of is je boek al een tijd geleden gepubliceerd maar zoek je wegen om je expertise onder de aandacht te houden? Ook dan is het mogelijk om aan je zichtbaarheid te werken. Verstandig en zinvol zelfs. We kijken samen naar de mogelijkheden, ook naar het laaghangend fruit, en gaan aan de slag met een gezamenlijk actieplan.

Auteurspromotie is altijd maatwerk.

Vanaf 1995 euro ex btw

Neem contact op