Iedere auteur verdient een boekpromoter die affiniteit heeft met het boek.

And by the way, everything in life is writable about if you have the outgoing guts to do it, and the imagination to improvise. The worst enemy to creativity is self-doubt.

Sylvia Plath

Over mij

Communicatie-adviseur, redacteur, zelf ook schrijver, voorheen journalist. Ik ken verschillende aspecten van het publicatieproces dus van binnenuit.
Sinds 2010 partner van uitgevers en auteurs. Honderden boeken bracht ik onder de aandacht bij pers en lezers.
Ik laat me graag enthousiasmeren door boeken over natuur, bewustzijn/spiritualiteit, psychologie, gezondheid en maatschappelijke ontwikkeling. De auteurs onder mijn vleugels zijn vaak pionier in hun onderwerpgebied. Ze schrijven Not Just Any Books!

– Cathelijne Esser

Boeken die mijn leven veranderden

Collapsing the Wave – Eric Dowsett

Een boek voor iedereen die verandering wil zien in zijn leven en in de wereld. Om daar te komen is een andere staat van zijn nodig, en een andere manier van kijken. ‘While we continue to give energy to the old model we will continue to look for answers within the old model. For any positive, sustainable change to arise we must first change our minds. This book shows you how to do just that,’ aldus Eric. Maar Einstein wist het ook al.

Siddhartha – Hermann Hesse

Een van de ontroerendste verhalen uit de wereldliteratuur die ik las over de menselijke zoektocht. Siddhartha vertelt het levensverhaal van de Boeddha. ‘Jij bedoelt toch dit: dat de stroom overal tegelijk is, waar hij ontspringt en waar hij zijn monding heeft, bij de waterval, bij het veer, bij de stroomversnelling, in de zee, in de bergen, overal, tegelijk, en dat er voor hem alleen een heden bestaat, en niet dat drogbegrip dat toekomst heet?’

The Practice of Contemplative Photography – Andy Karr & Michael Wood

Fotograferen kun je op zo veel verschillende manieren doen. De subtitel van dit boek luidt ‘Seeing the World with Fresh Eyes’. En dat is precies wat dit boek mij leerde: ‘how to fully connect with the visual richness of our ordinary, daily experience. Photography is not just a mechanical process; it requires learning how to see. As you develop your ability to look and see, you will open, more and more, to the natural inspiration of your surroundings.’ Kun je eenmaal zo kijken dan zie je dat schoonheid voor het oprapen ligt.

Leven en werken in het ritme van de seizoenen – Jaap Voigt

Wanneer begin je iets nieuws: een project of zelfs een bedrijf? Wanneer is het juist beter om nog te wachten met het naar buiten brengen van je ideeën? In welke tij van het jaar is het goed om je zaken op orde te brengen? Wanneer trek je je terug en wanneer ga je er juist op uit? Jaap Voigt reikt met dit boek een leidraad aan voor iedereen om in een natuurlijk ritme te leven. Zodat je staande blijft en daadwerkelijk creatief kunt zijn te midden van een turbulente buitenwereld.