2

Not Just Any Book Club leest Thuis in Virgin River van Robyn Carr

14 oktober 2014 verschijnt bij uitgeverij Harlequin Thuis in Virgin River, een romantische roman van Robyn Carr. 200 leden van de Not Just Any Book Club lezen deze roman en schrijven een recensie. 

Cover Robyn Carr - Thuis in Virgin River

UPDATE: We hebben inmiddels voldoende aanmeldingen. Veel dank voor de enthousiaste reacties! Als je je hebt aangemeld hoor je uiterlijk woensdag 24 september per mail of je erbij zit.

Het enige wat Melinda Monroe wil is weg. Weg uit Los Angeles, waar het leven druk is en gecompliceerd en alles haar herinnert aan Mark – haar overleden man. In een opwelling reageert ze op een advertentie waarin gevraagd wordt naar een verpleeg- en verloskundige voor Virgin River, een klein dorpje in Californië. Dit zou weleens precies de verandering kunnen zijn die ze nodig heeft! Helaas, het beloofde schattige huisje in idyllische omgeving blijkt een aftandse blokhut aan een modderweg te zijn, waar ze met haar stadse cabrio meteen in vast komt te zitten. En de plaatselijke arts die ze zou assisteren, doet ronduit vijandig tegen haar. Inpakken en wegwezen, denkt ze dus, maar een vondelingetje gooit roet in het eten. Eerst onderdak vinden voor de baby, besluit ze. En eerst misschien ook beter kennismaken met die knappe eigenaar van de plaatselijke bar? Het lijkt wel of er telkens weer dingen zijn die haar in Virgin River houden. Zou ze dan toch haar thuis gevonden hebben? 

Omvang: 298 bladzijden.

Robyn Carr was zevenentwintig toen haar eerste boek werd uitgegeven, en sindsdien zijn er meer dan dertig titels van haar hand verschenen. Toch duurde het een aantal jaren voordat ze haar stijl echt gevonden had, namelijk tot ze aan de Virgin River-serie begon. Haar streven is om boeken voor vrouwen te schrijven – boeken die grappig zijn zonder flauw te worden, die het leven in al zijn facetten beschrijven zoals het is en die de kracht van vrouwen weergeven. In de enorm populaire Virgin River-serie maakt ze die droom waar. Robyn heeft twee volwassen kinderen en woont met haar man in Las Vegas.

Geselecteerd?
Dan plaats je een recensie (minimaal 100 woorden) op een openbare plaats online. Dit doe je niet eerder dan vrijdag 10 oktober en niet later dan maandag 13 oktober 2014. Plaats je recensie bijvoorbeeld op je eigen blog of website, of op bol.com, bruna.nl, ako.nl, hebban.nl of de website van je plaatselijke boekwinkel. Stuur ons vervolgens een link naar de vindplaats van je recensie.

De planning:
Ontvangst boek: in de week van 22 september
Recensie online: tussen 10 en 13 oktober

2 Reacties

Leave a Reply