0

Not Just Any Book Club leest In mijn bloed van Milou van der Will

omslag In mijn bloed

7 september verschijnt bij The House of Crime een nieuwe thriller van Milou van der Will: In mijn bloed, deel 1 rondom journaliste Benthe Berg. Leden van de Not Just Any Book Club lezen deze thriller en recenseren.

omslag In mijn bloed
Journaliste Benthe Berg wordt geconfronteerd met hartverscheurend nieuws. Haar dochtertje Céline is één van de kinderen die door pedofiel Rick V. zijn misbruikt. De dader komt weg met een lage straf en iedereen in het kleine Noord-Hollandse dorp Ringerdam blijft bovendien heilig in zijn onschuld geloven. Benthe vindt het vonnis zo onrechtvaardig dat ze in haar wanhoop besluit om wraak te nemen. Voor Céline. In alle stilte bereidt ze een aanslag op Rick V. voor. Op de dag dat hij vrijkomt, zal ze hem liquideren.

Milou van der Will werd voor haar eerste boek Rood licht genomineerd voor Beste Thriller van het Jaar door Crimezone. Haar tweede thriller Breekijzer werd enthousiast onthaald door lezers en pers. Behalve thrillerauteur is Milou van der Will freelancejournaliste en interviewer.

Weten op wie Van der Will ab-so-luut niet jaloers is? Wat haar aan het schrijven zet? Welk boek iedereen zou moeten lezen, volgens haar? Lees dit interview op de Thrillerlezersblog.

 

Geen reacties

Leave a Reply